Profil

Social Media Activist

Twitter: @luckysubiakto 5884 follower

Instagram: luckysubiakto 1185 follower

Facebook: luckysubiakto 5000 friends, 260 follower

Facebook Pages: luckyjsubiakto

*data as of 7/12/16

———————————-

Social Media Consultant

Twitter: @GetHomeSafely@RSAIndonesia

Facebook Pages: GetHomeSafely@RSAIndonesia

Instagram: rsaindonesia

———————————

Entrepreneur

Since the beginning of 2010 with the courage to resign from the office to focus on online businesses have been started since 2008.Online business focus on providing equipment aimed at driving motorcycles and bicycles for safety, security and comfort to the rider.  Its online business called LUCKY RIDER

LUCKY RIDER Contact

———————————-

Sejuta Umat Mendukung – #MuslimKuasaiMedia – #MediaUmat Movement Activist

Treasurer of Jawa Barat Region since October 2016

Member of Koperasi Swamedia Mitra Bangsa (#MediaUmat News Company), Jawa Barat Region since November 2016

———————————-

#Alumni411 #AksiBelaIslam2

#Alumni212 #Spirit212 #AksiBelaIslam3

———————————-

Member of #AkuCintaIslam Community since 2016

———————————-

    #IndonesiaTanpaJIL Movement Activist

    Media and Public Relation Comission #IndonesiaTanpaJIL Movement since 2012.

    About #IndonesiaTanpaJIL  read this.

    ———————————-

    Road Safety Activist

    Recruited by other Road Safety Association Committee in early 2007 to help RSA in Public Relation and Social Media til now. I become a road safety activist since and with other committee of Road Safety Association Indonesia side by side and from grass root to grass root try to push government to be concern more about road safety and try to educate other to become concern for their on safety. RSA Indonesia become the only NGO’s that concern in road safety in Indonesia and acknowledge by UN to be partner in Indonesia and work together to do campaign about ‘Decade of Action for Road Safety 2011 – 2020.

    RSA Indonesia Contact

    ———————————-

    Biker

    Joined Yamaha Jupiter Owners Community (YJOC) in July 2005 with ID #012. Right now i am a one of Board Of Moderators aka. ‘anggota Dewan Moderator’ in this community that has member more than 500 around Indonesia in 15 area named Chapter. YJOC is the largest and biggest online community with Yamaha Jupiter all types as main bike.

    YJOC Contact

    Position

    • July 2005 – as PIC for Public Relation
    • July 2007 – as External Coordination – ‘Humas Eksternal’
    • August 2010 – as one of Board Of Moderators
    • July 2005 – August 2010 as Steering Committee for all community events

    Auditor

    With more than 10 years experience in all aspects of Internal Audit. Focus in Operational Audit.

    Specialities
    Operational Audit, Internal Quality Audit, Quality Assurance (QA), Standard Operating Procedure (SOP), ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, Management Audit, Financial Audit.

    Working Experience

    • Desember 1996 – as Junior Auditor
    • January 1998 – as Auditor
    • January 2000 – as Internal Auditor
    • Maret 2000 – as Audit Development Analyst
    • Maret 2003 – as Audit Team Leader
    • January 2005 – January 2010 – as Senior Audit Leader

    Iklan

    22 thoughts on “Profil

    1. wah blog-nya udah bagus mas!!
      untung hobi-nya ngeblog klo saya baru belajar gimana cara bikin blog — jadi ya amburadul mulu..

      lam kenal.. c u

    2. Assalamualaikoommm……
      met sore mas Lucky…., kita dari jauh nih… mo tanya gimana caranya ngeblog dgn kondisi komputer yg lemot, secara kita pake pentium 4, windows ’98, ram 192mb, modem telkomnet instant, ditambah alirn listrik di bangka yg sering byar pet….., tolong solusinya mas yah…, maaf kalo terkesan oot, tapi apa salahnya kita belajar mencoba daripada tidak sama sekali…

    3. walaikumsalam…kayaknya dari emailnya kita kenal nih….ni bro oyhik yah?

      salah satu tips mau ngeblog dgn kondisi spt itu adalah :

      – ketik dulu cerita-cerita anda di notepad atau microsoft word terlebih dahulu, kalo udah selesai kemudian baca berkali-kali, kalo udah mantap baru deh di-copas di blog n posting dech….jadi koneksi saat buka blog bisa lebih hemat…

      tapi kalo upload foto susah juga ya kalo koneksinya spt itu, tapi mungkin bisa dicoba dengan meng-cropp dan resize dari foto2 yg akan di-upload, jadi ga butuh waktu lama utk upload nya

      mungkin ini yg bisa saya bantu….thx udah mampir disini yak

      salam buat temen2 di Bangka sana…

    4. Salam kenal, saya tahu blog ini dari yamaha jupiter yahoo group… informasinya berguna teruskan yaaa… nanti klu ada waktu saya komentar di artikelnya… oce 🙂

    5. mas Lucky…..salam kenal!
      izin repost artikel panjenengan ttg IQRA Boston di facebook saya. kebetulan nama saya disebut di situ 🙂

    6. Sore Om Lucky,

      salam kenal saya Michel Kotten di Jakarta. Saya baru belajar bikin blog, beberapa postingan saya adalah hasil CoPast dari millist (RSA, PA-DKI, dll). Selama ini saya sih tulis source-nya. Yang mau saya tanya apakah blog itu harus harus tulisan hasil karya sendiri atau hasil CoPast juga bisa dikategorikan sebagai blog?

      Thanks pencerahannya,
      iri gw sama blognya nih xixixi

    7. blog pada intinya utk menyuarakan isi hati, opini, cerita dari yg punya blog, jika dlm blog berisi copas dr blog atau web lain menurut saya tidak mengapa, artinya yg punya blog memiliki pendapat yg sama dgn artikel tsb, asal tetap mencantumkan source nya. sama spt blog saya ini, di beberapa artikel juga hanya copas dr tulisan dari blog lain…

      namun blog yg ideal adalah blog yg isinya adalah cerita/opini/pendapat/pengalaman dari si empunya blog,

      saya juga pemula dlm dunia blogging, dan bila melihat blog2 yg ada, blog saya ini termasuk blog yg masih sangat sederhana…intinya keep learning ajah…

    Tinggalkan Balasan

    Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

    Logo WordPress.com

    You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

    Gambar Twitter

    You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

    Foto Facebook

    You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

    Foto Google+

    You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

    Connecting to %s